Home PageMoviesSeriesForum

Search

** OBAVEŠTENJE **


Ukoliko ste zainteresovani da ubacujete filmove i serije na našem sajtu, kontaktirajte admina no22 putem privatnih poruka ili se jednostavno javite na chetu!


CATEGORIES

All
najnovije dodati filmovi, novi filmovi na sajtu, novo na sajtu, new videos, all news, news on the site, new movies, new movies and series, new hd movies, novi HD filmovi, novi filmovi i serije, noviteti, najnoviji filmovi i serije na sajtu, najnoviji filmovi i serije, sve najnovije,
Action
Adventure
Animation
Biography
Comedy
Crime
Documentary
Drama
Family
Fantasy
History
Horror
Kids
Music
Mistery
Romance
Sci-Fi
Sport
Thriller
War
Western
New Releases
Series
series, top, new, serije, nove,

Watch online

  on IMDb


TitleThe Longest Week (2014)
GenreComedy, Drama, Romance, All
Release
Duration86 min
Director
Actor
Added by:ww23 - Views 175

Synopsis

Glavni lik filma je Conrad Valmont (Bateman), neodrasli muskarac od oko 40 godina koji pozira kao pisac, iako nista nije zapravo napisao, o objavljivanju da ne govorimo, i koji zivi u hotelu na izdasnom dzeparcu svojih prebogatih roditelja. Njegova najduza sedmica nije ni tako duga, a jos manje je dosadna, samo je neprijatna jer pocinje ultimativnim sokom: roditelji mu se razvode, ukidaju mu dzeparac i daju mu nogu u dupe. Conrad ostaje na ulici, sa nesto love koju je pozajmio od sofera, bogataskim drzanjem, stavom i manirima. Pomoc trazi od svog jedinog prijatelja, ali i rivala Dylana (Crudup), a nova tacka sukoba izmedju njih dvojice je zajednicka simpatija Beatrice (Wilde), koja je ujedno manekenka i intelektualka.

Conrad (Jason Bateman) is helped by his old friend Dylan (Billy Crudup) and returns the favor by falling for Dylan's girlfriend Beatrice (Olivia Wilde).


Watch in HDRip format
       Share with friends


Share on Forum:

 [url=/board/all/the_longest_week_2014/1-1-0-1280]The Longest Week (2014)[/url]


Share on Website:
<a href="/board/all/the_longest_week_2014/1-1-0-1280" /a>

Report error entry

Movie: Movie Title Year

Description of error:

Related movies:Comments :

avatar