Home PageMoviesSeriesForum

Search

** OBAVEŠTENJE **


Ukoliko ste zainteresovani da ubacujete filmove i serije na našem sajtu, kontaktirajte admina no22 putem privatnih poruka ili se jednostavno javite na chetu!


CATEGORIES

All
najnovije dodati filmovi, novi filmovi na sajtu, novo na sajtu, new videos, all news, news on the site, new movies, new movies and series, new hd movies, novi HD filmovi, novi filmovi i serije, noviteti, najnoviji filmovi i serije na sajtu, najnoviji filmovi i serije, sve najnovije,
Action
Adventure
Animation
Biography
Comedy
Crime
Documentary
Drama
Family
Fantasy
History
Horror
Kids
Music
Mistery
Romance
Sci-Fi
Sport
Thriller
War
Western
New Releases
Series
series, top, new, serije, nove,

Watch online

  on IMDb


TitleShe Hate Me (2004)
GenreComedy, Drama, All
Release
Country
Duration138 min
Director
Actor
Added by:Mikelandjelo - Views 139

Synopsis

Jack (Anthony Mackie), biotehničar s Harvarda, dobije otkaz nakon što izda svoje šefove zbog korupcije. Zbog novonastale titule “cinkaroša” nije baš najpoželjniji zaposlenik te mu je teško pronaći posao. Prilika za zaradu ukaže se kada mu dođe bivša djevojka Fatima (Kerry Washington), uspješna poslvna žena koja je postala djevojka i pnudi mu određenu svotu novaca da oplodi nju i njenu djevojku. Za njega se pročuje i odjednom se Jack nađe u poslu pravljenja djece u zamjenu za poveći iznos. Lezbijke koje žele biti majke, a imaju financijskih mogućnosti, traže njegovu uslugu. Naravno, život mu se zakomplicira između pokušaja bivšeg poslodavca koju mu pokušava podmetnuti umješanost u prijevari kako bi mu se osvetili i njegovih upitnih “očinskih” aktivnosti.

Watch in BRRip format
       Share with friends


Share on Forum:

 [url=/board/all/she_hate_me_2004/1-1-0-1197]She Hate Me (2004)[/url]


Share on Website:
<a href="/board/all/she_hate_me_2004/1-1-0-1197" /a>

Report error entry

Movie: Movie Title Year

Description of error:

Related movies:Comments :

avatar
Film je super!!!
avatar