Home PageMoviesSeriesForum

Search

** OBAVEŠTENJE **


Ukoliko ste zainteresovani da ubacujete filmove i serije na našem sajtu, kontaktirajte admina no22 putem privatnih poruka ili se jednostavno javite na chetu!


CATEGORIES

All
najnovije dodati filmovi, novi filmovi na sajtu, novo na sajtu, new videos, all news, news on the site, new movies, new movies and series, new hd movies, novi HD filmovi, novi filmovi i serije, noviteti, najnoviji filmovi i serije na sajtu, najnoviji filmovi i serije, sve najnovije,
Action
Adventure
Animation
Biography
Comedy
Crime
Documentary
Drama
Family
Fantasy
History
Horror
Kids
Music
Mistery
Romance
Sci-Fi
Sport
Thriller
War
Western
New Releases
Series
series, top, new, serije, nove,

Watch online

  on IMDb


TitleFlightplan (2005)
GenreDrama, Mistery, Thriller, All
Release
Country
Duration98 min
Director
Actor
Added by:No22 - Views 690

Synopsis

Plan leta (2005)

Nemački reditelj Robert Schwentke dobio je veliku priliku da u svom dugometražnom američkom debiju radi s jednom od najslavnijih glumica današnjice, dvostrukom oskarovkom Jodie Foster. Schwentke je opravdao poverenje režiravši napeti triler u tradiciji Alfreda Hitchcocka, koji je u svetskoj bioskopskoj distribuciji zaradio 223 milijuna dolara, obilato vrativši uložena sredstva. Avijatičarska inženjerka Kyle Pratt u velikoj je tuzi zbog smrti voljenog supruga u Berlinu. S njihovom šestogodišnjom kćerkicom Julijom i suprugovim kovčegom, Kyle se ukrca na let za New York, kako bi tamo sahranila najmilijeg. Tokom leta ona zaspi, a kad se probudi, shvati da Julije nema.

A bereaved woman and her daughter are flying home from Berlin to America. At 30,000 feet, the child vanishes, and nobody will admit she was ever on the plane.

2 wins & 6 nominations.


Watch in HDRip format
       Share with friends


Share on Forum:

 [url=/board/all/flightplan_2005/1-1-0-1176]Flightplan (2005)[/url]


Share on Website:
<a href="/board/all/flightplan_2005/1-1-0-1176" /a>

Report error entry

Movie: Movie Title Year

Description of error:

Related movies:Comments :

avatar